contactgegevens
APOTHEEK VELGHE
Zottegemstraat 24
9688 Schorisse
T. 055 45 56 81
info@apotheekvelghe.be

APOTHEEK VELGHE RONSE
Peperstraat 19
9600 Ronse
T. 055 21 26 72
ronse@apotheekvelghe.be
dinsdag 19/06/2018

› Sparringpartner voor mensen met kanker

Mensen met kanker kunnen bij Medical Navigator een onafhankelijke, ervaren arts inhuren die hen persoonlijk helpt. Mensen met kanker hoeven hierdoor niet eindeloos zelf te zoeken naar informatie en worden snel wegwijs gemaakt in de medische wereld. Daardoor zijn ze mogelijk beter in staat om een eigen mening te vormen en samen met hun behandelend arts tot weloverwogen keuzes te komen.

 

Voor mensen met kanker kan het moeilijk en stressvol zijn om de vele informatie die ze krijgen in hun op te nemen. In een korte tijd moeten mensen keuzes maken die bepalend zijn en in de spreekkamer van de arts is de tijd beperkt.

Medical Navigator is een groep artsen die mensen met kanker als medische sparringpartner bijstaat. Na een telefonisch intake waarin vragen worden besproken, komt er een Navigator bij de mensen thuis. In het gesprek geeft de arts antwoord op de vragen, structureert de informatie en legt in begrijpelijke woorden uit welke behandelmogelijkheden er zijn, gespiegeld aan de persoonlijke situatie. Het medisch team van Medical Navigator kan vervolgens op verzoek vragen nog verder uitzoeken. Het is een aanvulling op de zorg.

[19 Juni 2018]

<span style="font-size: 11px;color:#555555;">Bron: <a href="https://mixcom.nl/" target="_blank" title="MixCom Media Group">MixCom Media Group</a><sup>&reg;</sup></span>

 

(Bron: EXED®)