contactgegevens
APOTHEEK VELGHE
Zottegemstraat 24
9688 Schorisse
T. 055 45 56 81
info@apotheekvelghe.be

APOTHEEK VELGHE RONSE
Peperstraat 19
9600 Ronse
T. 055 21 26 72
ronse@apotheekvelghe.be
donderdag 02/02/2017

› Lesje gezond en gelukkig

Iedereen wil oud worden, niemand wil zich oud voelen. Om (jongere) ouderen handvatten te bieden hoe je zo lang mogelijk vitaal, scherp en actief blijft, gaat Leyden Academy wetenschappelijke kennis aanbieden als collegereeks die toegankelijk is voor elke (jonge) oudere.

 

Mensen hebben zelf veel invloed op de wijze waarop ze verouderen. Zo zijn veel verouderingsziekten zoals hart- en vaatziekten, artritis en ouderdomssuiker sterk gerelateerd aan onze leefstijl. Door gezonde keuzes te integreren in de dagelijkse omgeving en routines kan deze leefstijl duurzaam worden veranderd. Ook van groot belang voor een lang gezond en gelukkig leven is het niveau van iemands levenstevredenheid.

Leyden Academy ontwikkelt methodieken om inzicht te krijgen in de individuele levenstevredenheid en hoe je die kan behouden of vergroten. De collegereeks ‘Gezond en gelukkig oud worden’ koppelt die actuele wetenschappelijke inzichten aan praktische tips en adviezen. De cursus bestaat uit negen colleges en gaat op 7 maart 2017 in Leiden van start.

[02 Februari 2017]

<span style="font-size: 11px;color:#555555;">Bron: <a href="https://mixcom.nl/" target="_blank" title="MixCom Media Group">MixCom Media Group</a><sup>&reg;</sup></span>

 

(Bron: EXED®)